FEIT OF REALITEIT

290_x_290_fabels.jpg

NOG NIET OVERTUIGD?

Vind jij de stap naar een zelfbruiner nog spannend? Nergens voor nodig: alle fabels op een rij! 

ALLE FABELTJES OP EEN RIJ:

GEEFT JE HUID EEN ORANJE KLEUR
Gelukkig niet! Tenminste, als je de tanningproducten van MARC INBANE gebruikt. In onze Natural Tanning Spray is bewust geen caroteen verwerkt. Dit stofje zorgt bij veel tanningsprays voor een oranje kleur. Bij ons hoef je dus niet bang te zijn voor het welbekende worteleffect.

MAAKT JE HAREN ORANJE
Onze producten hebben geen effect op je haren, wenkbrauwen, wimpers of baard. Toch komt het weleens voor dat iemand oranje haren of wenkbrauwen krijgt. Dit gebeurt alleen als de haren kort daarvoor zijn geblondeerd, waardoor een reactie met peroxide optreedt. Zorg dus minimaal voor één wasbeurt tussen het blonderen en tannen.

ZORGT VOOR MEER PIGMENTVLEKKEN OP JE HUID
Tanningproducten zorgen niet voor pigmentvlekken. Wél kan het zijn dat jouw bestaande donkere pigmentvlekken door de zelfbruiner nog iets donkerder worden. Tip: smeer deze pigmentvlekjes voor het tannen in met vaseline, zodat ze zijn afgeschermd van het product. Lichtere pigmentvlekjes verdwijnen niet door een zelfbruiner, maar vallen vaak minder op door de mooie glow.

 

MAAKT JE HUID SNEL OUDER
Er gaan verhalen de ronde dat de huid door zelfbruiners meer vrije radicalen zou aanmaken, wat wordt gelinkt aan huidveroudering. Door dihydroxyaceton (DHA) in zelfbruiners kan de huid inderdaad korte tijd (24 uur) meer vrije radicalen aanmaken. Dit effect is gelukkig goed op te vangen door de zelfbruiner ruim 24 uur voor het zonnen te gebruiken én de dag na het tannen niet te veel in de zon te gaan. Met een (zonne)crème die rijk is aan antioxidanten bescherm je je huid tegen het verhoogde aantal radicalen. Nog een laatste tip: gebruik je tanningproduct nooit te lang achter elkaar. Gun je huid altijd een paar daagjes rust.     

GAAT NIET SAMEN MET DE ZON
Wat een fabeltje! Je kunt prima in de zon met een zelfbruiner. Een tanningproduct heeft alleen effect op de bovenste huidlaag met dode huidcellen: deze verdwijnen na een paar dagen van je huid en zo verdwijnt dus ook je teint. Een zelfbruiner heeft geen invloed op je pigment, terwijl het natuurlijke bruiningsproces in de zon dat wél heeft. Daardoor kun je een zelfbruiner en de zon prima combineren. Zorg wel altijd voor een goede zonnefactor als je de zon ingaat, want een zelfbruiner beschermt je niet tegen de zon.

ZORGT VOOR VLEKKEN EN STREPEN OP JE HUID
De tanningproducten van MARC INBANE zorgen zelden voor vlekken en strepen op de huid, aangezien we je goed uitleggen hoe je het product het beste kunt aanbrengen. Bij voorkeur gebruik je onze Glove of Brush voor een ultiem egaal eindresultaat.


 

“Ik wil mijn lof uitspreken over de producten van Marc Inbane. Ik heb momenteel de normale Tanning Spray en nu de Mousse en ik ben absoluut enthousiast :) Ik ben dol op de producten en zal ze blijven kopen. Bedankt uit Duitsland.”

Sabine, Sabine

“Ik ben heel enthousiast over de MARC INBANE Natural Tanning Spray. Hij doet gewoon precies wat hij belooft! Hij brengt makkelijk aan (al doe ik dat dus wel met zo'n handschoen en een kwast, ik vind dat ik zonder niet het mooiste effect krijg), is zuinig in gebruik, geeft een erg mooi gebruind effect, ruikt niet al te heftig én het is een Nederlands product die je huid ook nog eens verzorgt. ”

Cynthia, Cynthia.nl

“In 1 woord WAUW. Super happy :)”

Anke P,

“Ik kan niet meer zonder!”

Gejanne F.,

“Super product! De beste zelfbruiner dat ik ooit al heb gebruikt, heel gemakkelijk aan te brengen met die handschoen, plakt niet en geeft een natuurlijk bruin kleurtje. Ik ben fan!”

Kristine V,

“Wat een geweldig product. Staat eenzaam aan de top.”

Eric D.,

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor het laatste MARC INBANE nieuws en ontvang exclusieve aanbiedingen. MARC INBANE gebruikt je persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons privacy statement.

Loading