Goirle_shoot_0013_1080x1080.png

EEN STRALENDE TEINT

Gepubliceerd op: 1 juli 2019

Zit jij lekker in je vel? Heb je voldoende me-time, beweeg je regelmatig en eet je gezond en bewust? Belangrijk hoor, want wie goed voor zichzelf zorgt, straalt dat ook uit. De luxueuze producten van MARC INBANE geven je daarbij een extra boost. Gun jezelf fijne wellness-momenten, met als resultaat een prachtige teint.

LEEF EASY
Een gezonde look and feel klinkt heerlijk, maar is voor velen lastig te bereiken. We laten ons nog te veel leiden door technologie en het snelle tempo van de maatschappij. Daardoor vergeten we wat écht belangrijk is: jijzelf! Creëer meer rust, ontspanning en pauzemomenten. Leef easy!  

STRAAL!
Hoe je dat doet? Bijvoorbeeld door jezelf te trakteren op MARC INBANE. Met onze verzorgings- en tanningproducten ontstaat een wellness-gevoel aan huis. In plaats van jezelf voorbij te rennen, gun je jezelf wat quality-time. En het resultaat − een mooie, gezonde en natuurlijke teint − werkt ook nog eens door op je mentale gezondheid. Het geluk straalt ervan af!

GENIET...
Met onze tannningproducten blijf je weg uit de gevaarlijke zon. Dat is beter voor je huid én voor je gemoedstoestand. Een beetje zon is heerlijk en verbetert je humeur, maar door de hitte moet je lijf ook hard werken. Hierdoor voel je je snel loom en futloos en kun je je moeilijker concentreren. Geniet dus met mate van de zon... én volop van MARC INBANE.

WIST JE DAT...

De self tanningproducten van MARC INBANE je niet alleen een gezond gevoel geven, maar ook gezond zijn voor je lichaam en voor de wereld? Alle producten zijn op basis van pure en natuurlijke ingrediënten (dus zonder parabenen en microplastics), dermatologisch goedgekeurd, hypoallergeen, cruelty-free & vegan. Feels good!

“Geweldig product. Makkelijk aan te brengen en zeer natuurlijk bruin kleurtje!”

Chantal M.,

“De beste tanning producten ter wereld! Mooi natuurlijk resultaat en na aankoop altijd tevreden klanten in de salon.”

Alex H., Alex Beautystudio

“De beste tanning producten ter wereld! Mooi natuurlijk resultaat en na aankoop altijd tevreden klanten in de salon.”

Alex H., Alex' Beautystudio

“Top product, spray elke week. Wordt een soort verslaving. Maar wel de beste die er is.”

Esmeralda W. , Esmeralda's Hair & Beauty Salon

“Op de LXRY beurs mocht ik er mee kennismaken. Ik kon het eerst niet geloven, maar het is écht mooi!”

Renate V.,

“Ben er verslaafd aan!”

Anne-marie , Just Beauty by Anne

SIGN UP &
BE THE FIRST TO KNOW

Meld je aan voor het laatste MARC INBANE nieuws en ontvang exclusieve aanbiedingen. MARC INBANE gebruikt je persoonlijke gegevens zoals beschreven in haar privacy statement.

Loading