DE RIJKE ZWARTE SCRUB

Brandlove_vierkant_scrub.jpg

OLIEVRIJ EN GEEN MICROPLASTICS

De BLACK EXFOLIATOR is er dus zeker eentje om te hebben en om (van) te houden. Oók vanwege de natuurlijke en helende werking. De scrub verjongt de hoornlaag en verhoogt het vochtvasthoudende vermogen van de huid. 

DE PERFECTE BASIS
Bij het aanbrengen krijgt de scrub een zwarte kleur door de aanwezige adsorptiedeeltjes. Deze deeltjes hechten zich aan verontreinigingen op de huid, wat zorgt voor een jonge, soepele en diep gereinigde huid: de perfecte basis voor een langaanhoudende egale teint.

GEEN MICROPLASTICS
Een rijk hydraterende en bekroonde gezichtsscrub, die de huid een verhelderende impuls geeft en laat stralen. Een behandeling met de Black Exfoliator voorafgaand aan de spray verwijdert onzuiverheden en egaliseert de huid voor een gelijkmatig resultaat en langer behoud van de teint. De Black Exfoliator is olievrij en bevat geen microplastics.

“De beste tanning producten ter wereld! Mooi natuurlijk resultaat en na aankoop altijd tevreden klanten in de salon.”

Alex H., Alex' Beautystudio

“Geweldig product. Makkelijk aan te brengen en zeer natuurlijk bruin kleurtje!”

Chantal M.,

“Ik wil mijn lof uitspreken over de producten van Marc Inbane. Ik heb momenteel de normale Tanning Spray en nu de Mousse en ik ben absoluut enthousiast :) Ik ben dol op de producten en zal ze blijven kopen. Bedankt uit Duitsland.”

Sabine, Sabine

“Ben er verslaafd aan!”

Anne-marie , Just Beauty by Anne

“De beste tanning producten ter wereld! Mooi natuurlijk resultaat en na aankoop altijd tevreden klanten in de salon.”

Alex H., Alex Beautystudio

“Op de LXRY beurs mocht ik er mee kennis maken. Ik kon het eerst niet geloven, maar het is écht mooi!”

Renate V.,

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor het laatste MARC INBANE nieuws en ontvang exclusieve aanbiedingen. MARC INBANE gebruikt je persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons privacy statement.

Loading