" Scrubben voorafgaand aan het tannen verwijdert onzuiverheden & zorgt voor een langer behoud van de teint!"

Goirle_shoot_0017_0.png

OLIEVRIJ EN GEEN MICROPLASTICS

Gepubliceerd op: 1 juli 2019

De BLACK EXFOLIATOR is er dus zeker eentje om te hebben en om (van) te houden. Oók vanwege de natuurlijke en helende werking. De scrub verjongt de hoornlaag en verhoogt het vochtvasthoudende vermogen van de huid. 

DE PERFECTE BASIS
Bij het aanbrengen krijgt de scrub een zwarte kleur door de aanwezige adsorptiedeeltjes. Deze deeltjes hechten zich aan verontreinigingen op de huid, wat zorgt voor een jonge, soepele en diep gereinigde huid: de perfecte basis voor een langaanhoudende egale teint.

Tip: laat de scrub 10 min inwerken als reinigend masker.

GEEN MICROPLASTICS
Een rijk hydraterende en bekroonde gezichtsscrub, die de huid een verhelderende impuls geeft en laat stralen. Een behandeling met de Black Exfoliator van MARC INBANE voorafgaand aan het tannen verwijdert onzuiverheden en egaliseert de huid voor een gelijkmatig resultaat en langer behoud van de teint. De Black Exfoliator is olievrij en bevat geen microplastics.

“De beste tanning producten ter wereld! Mooi natuurlijk resultaat en na aankoop altijd tevreden klanten in de salon.”

Alex H., Alex' Beautystudio

“Amazing product! Love it! ”

Bart H.,

“Super product! Wordt niet oranje en is egaal op te brengen.”

Ivonne Heffty,

“Super natuurlijk bruin kleurtje!”

Lisa E,

“Op de LXRY beurs mocht ik er mee kennismaken. Ik kon het eerst niet geloven, maar het is écht mooi!”

Renate V.,

“Super product! De beste zelfbruiner dat ik ooit al heb gebruikt, heel gemakkelijk aan te brengen met die handschoen, plakt niet en geeft een natuurlijk bruin kleurtje. Ik ben fan!”

Kristine V,

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor het laatste MARC INBANE nieuws en ontvang exclusieve aanbiedingen. MARC INBANE gebruikt je persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons privacy statement.

Loading