''Modellen met verschillende huidtinten, om het natuurlijk effect te laten zien''

MARC_INBANE_-_2e_foto_blog.png

MARC INBANE SHOOT 2020; BEHIND THE SCENES & SAMENWERKINGEN

Gepubliceerd op: 20 oktober 2020

Onze founders, Bart en Nele, gingen een dagje “out of the office”. Onder hun leiding vond dé MARC INBANE shoot van 2020 plaats. Nieuwsgierig naar dit creatieve werkproces en benieuwd naar wat er achter de schermen op deze dag gebeurde? Ontdek en ervaar het in deze blog.

Waarom deze exclusieve shoot?

Sommige mensen zijn nog huiverig over de oranje gloed bij bruin zonder zon producten. Deze angst neemt Bart graag weg door deze shoot. Bart: ‘’We hebben speciaal gekozen voor modellen met verschillende huidtinten om het natuurlijk effect te laten zien bij ieder van deze tinten.’’ 

Het exclusieve beeldmateriaal laat ook zien dat de tanning collectie van MARC INBANE niet alleen de huid voorziet van een natuurlijk tintje maar tegelijkertijd een verzorgende en hydraterende boost geeft.  

Tevens is ingezoomd op de volledige collectie inclusief novelties. Met name de bed- en badscènes zijn de moeite waard om in de gaten te houden ;)

In verband met de lancering van nieuwe producten publiceren we bepaalde pic’s & video’s pas later. Deze innovaties zullen veel nieuwe doelgroepen aanspreken, dus stay tuned!      

Onze producten zijn het hele jaar door te gebruiken, dus “laat ook in de winterperiode jouw mooie sun-kissed legs zien en leg die panty gewoon terug in de kast”, glimlacht Bart. 

De collectie van MARC INBANE is inmiddels in 45 landen verkrijgbaar. Tijdens de shoot werd rekening gehouden met verschillende seizoenen om distributeurs over de gehele wereld te kunnen voorzien van passende content.

Behind the scenes

Voor de visagie kozen Bart en Nele internationaal Hair & Make–up Artist, Juliëtte den Ouden en haar team. Juliëtte kennen zij al lang van de Coiffure Awards, waarvan MARC INBANE ook partner is. Met meer dan 15 jaar ervaring in het werken achter de schermen met gerenommeerde internationale merken, magazines, shows en celebrities, is Juliëtte een bekende in de beauty & fashion industrie. 

De keuze om fashion fotograaf Michelle van Dijk vanuit Mexico in te laten vliegen was niet moeilijk. Zij timmert hard aan de weg om wereldwijd een begrip te zijn in de modefotografie en fotojournalistiek. Haar passie en stijl past naadloos aan met de visie van MARC INBANE. 

Michelle en Juliëtte hebben samen al veel mooie projecten gedaan en zijn hierdoor perfect op elkaar ingespeeld.  

Onze creatrice Nele heeft alles wat betreft de styling onder haar hoede genomen en heeft de dag gecoördineerd samen met haar enthousiaste marketingteam.

Samenwerkende partners

Graag bedanken wij de volgende partners voor hun samenwerking en het beschikbaar stellen van hun unieke collecties. Mede door hen werd deze shoot een fantastisch succes. We hopen in de toekomst nog meer met hen te kunnen samenwerken! 

  • Jimmy’s Mode; exclusieve modezaak in dames- & herenkleding en schoenen, gevestigd in Tilburg;

  • Beau Luxe; luxe lingerie, bad- en nachtmode speciaalzaak, gevestigd in ‘s Hertogenbosch; 

  • Mayke; verkoop van luxe damesschoenen, tassen en accessoires, gevestigd in Oisterwijk;  

  • Beachbumb; specialist in handgemaakte kunst en sieraden gemaakt van natuurlijke strandmaterialen;

  • Club dé Hockey – en Golfspecialist; speciaalzaak voor de golf- en hockeyliefhebber, gevestigd in Tilburg.

  • Viva Jewellery; een prachtig sieradenmerk voor iedere vrouw. Van het klassieke type tot de trendy fashionista.

Blijf ons volgen!  

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze acties en wil je meer weten over onze natuurlijke en luxe bruin zonder zon producten? Check onze  tutorials en volg ons op Facebook & Instagram!  

“De beste tanning spray!!!”

Balou M,

“Ben er verslaafd aan!”

Anne-marie , Just Beauty by Anne

“Super product! Wordt niet oranje en is egaal op te brengen.”

Ivonne Heffty,

“Black Exfoliator is echt een fijne gezichtsscrub vooral bij kleine puistjes.”

Joey,

“De MARC INBANE Natural Tanning Spray heeft me toch wel blij verrast. Ik heb al een tintje, dus hoeveel kan zo'n spray nog uithalen? Bovendien ben ik bang voor vlekken, bang voor een worteleffect (oranje ondertoon). Kortom, ik was wat huiverig. De spray zelf ruikt erg lekker, een beetje zoetig. Ik vind het resultaat echt super! Ik had niet verwacht dat ik met mijn licht getinte huid nog zo veel verschil zou zien, maar het ziet er uit alsof ik een welverdiend weekendje strand achter de rug heb. Het ziet er egaal en vlekkeloos uit en het allerbelangrijkste: heel natuurlijk!”

Serena, Beautylab.nl

“Ik gebruik het al 2 jaar lang...! En nog steeds super tevreden..!”

Indie,

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor het laatste MARC INBANE nieuws en ontvang exclusieve aanbiedingen. MARC INBANE gebruikt je persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons privacy statement.

Loading