goirle_shoot_06_1080x1080_0.png

EEN MOEITELOZE GLAMOUR LOOK!

Gepubliceerd op: 1 oktober 2021

Een look die momenteel helemaal hot is, is de natural look. Toonaangevende hairdressers en visagisten noemen deze trend ook wel moeiteloos glamoureus: minimale inspanning met een maximaal effect. Precíes waar MARC INBANE voor staat.

SUNKISSED GLOW
Wat je zeker nodig hebt voor een natural look, is een sunkissed glow. Maar dan wel eentje die gezond is voor je huid. Het laatste wat je wil, is een beschadigde en getekende huid door de felle zon. Met de tanningproducten van MARC INBANE krijg je juist het tegenovergestelde: een jonge, frisse, stralende en egaal-bruine huid. Natural beauty!

A LA MINUTE
Urenlang bakken in de zon is tegenwoordig echt NOT done. Het is slecht voor je huid én we hebben er ook geen geduld meer voor. Liever hebben we a la minute een mooie teint. Kortom: we willen dus weinig moeite doen voor een glamoureuze look. De producten van MARC INBANE bieden uitkomst. Binnen 1 minuut heeft je huid een prachtige, diepe en natuurlijke teint die niet te onderscheiden is van een echte zomerse tan.

PUUR NATUUR
Niet alleen het resultaat telt, maar ook de kwaliteit. Bij MARC INBANE zit dat wel snor. Onze producten zijn dermatologisch getest en hypoallergeen, vrij van parabenen, siliconen en ze zijn ook nog eens veganistisch en cruelty-free. Puur natuur dus, net als je look! Dit raakt − wat ons betreft − nooit uit de mode.

Blijf ons volgen!  

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze acties en wil je meer weten over onze natuurlijke en vegan bruin zonder zon producten? Check onze  tutorials en volg ons op Facebook & Instagram!  

“Top product, spray elke week. Wordt een soort verslaving. Maar wel de beste die er is.”

Esmeralda W. , Esmeralda's Hair & Beauty Salon

“Ik ben heel enthousiast over de MARC INBANE Spray. Hij doet gewoon precies wat hij belooft! Hij brengt makkelijk aan (al doe ik dat dus wel met zo'n handschoen en kwast voor het mooiste effect), is zuinig in gebruik, geeft een erg mooi gebruind effect én het is een Nederlands product.”

Cynthia, Cynthia.nl

“De beste tanning producten ter wereld! Mooi natuurlijk resultaat en na aankoop altijd tevreden klanten in de salon.”

Alex H., Alex Beautystudio

“Ik gebruik het al 2 jaar lang...! En nog steeds super tevreden..!”

Indie,

“In 1 woord WAUW. Super happy :)”

Anke P,

“De beste tanning producten ter wereld! Mooi natuurlijk resultaat en na aankoop altijd tevreden klanten in de salon.”

Alex H., Alex' Beautystudio

SIGN UP &
BE THE FIRST TO KNOW

Meld je aan voor het laatste MARC INBANE nieuws en ontvang exclusieve aanbiedingen. MARC INBANE gebruikt je persoonlijke gegevens zoals beschreven in haar privacy statement.

Popover image
Popover image

Hi Tanning Lover!

Als eerste op de hoogte zijn van Exclusieve Tanning Deals & Lanceringen? Binnenkort introduceren wij een nieuw product.
Be the first to know!

MARC INBANE gebruikt je persoonlijke gegevens zoals beschreven in haar privacy statement.

Loading