Goirle_shoot_0019.png

WE PRATEN JE BIJ MET DEZE VRAGEN

Gepubliceerd op: 1 december 2021

Je weet dat je zuinig moet omgaan met je huid. En je weet ook dat de producten van MARC INBANE je daarbij ondersteunen. Maar er is ook nog zoveel dat je wellicht níét weet over het gebruik van onze Natural Tanning Spray. Met deze veelgestelde vragen praten we je bij.

Is het slim om vooraf te scrubben?
Ja. Een scrub verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen, waardoor een egaler tanningresultaat ontstaat en je langer je teint behoudt.

Geeft de spray af?
Wanneer je je gezicht of lichaam voor de eerste keer reinigt ná het aanbrengen van de zelfbruin spray, komt er altijd een laagje af. Dit is de overtollige spray die niet door de huid is opgenomen. Na deze eerste reiniging geeft de spray niet meer af.

Wanneer is de spray droog?
De spray droogt binnen 10 à 15 minuten (of sneller met behulp van een föhn). Je kunt je daarna gewoon aankleden. Ga de eerste drie uur nog niet sporten of douchen. De zelfbruiner heeft namelijk nog de tijd nodig om goed in te werken op je huid.

Mag iedereen de spray gebruiken?
Ja, de spray is geschikt voor alle huidtypen! Ook zwangere vrouwen of mensen die om medische redenen niet in de zon mogen, kunnen de spray gebruiken.

P.S. Wij krijgen lovende reviews van klanten met Vitiligo. Het geeft hen meer zelfvertrouwen en een extra boost om ook eens dat leuke zomerse jurkje of topje aan te trekken.

Kan er een allergische reactie optreden?
De spray is op basis van natuurlijke ingrediënten, vrij van parabenen, dermatologisch getest en voldoet aan de strenge EU-regelgeving betreffende cosmetische producten. Tot op heden hebben we geen sterke allergische reacties meegemaakt, zelfs niet bij mensen met een zeer gevoelige huid. Toch kan het altijd voorkomen dat iemand allergisch reageert op een natuurlijk ingrediënt. Lees daarom altijd vóór gebruik de ingrediënten op de fles.  

Bestaan er verschillende kleuren van de spray?
Nee, maar dat hoeft ook niet. Onze spray is geschikt voor alle huidtinten en creëert direct een egale teint die perfect samensmelt met je eigen natuurlijke huidskleur.

Wat gebeurt er als je meerdere lagen sprayt?
Hoe meer lagen je sprayt, hoe bruiner je wordt. Echter, als je een natuurlijke teint wilt, raden we af aan om meerdere lagen te sprayen in één sessie. Indien je wel graag een donkere teint wenst, adviseren we je eerst één laag aan te brengen, daarna drie uur te wachten en vervolgens de huid te reinigen. Het product is dan volledig door opgenomen de huid, waardoor je het eindresultaat ziet. Indien je de teint dan nog te licht vindt, kun je de tanningsessie nogmaals op deze manier herhalen.

Kan je de spray aanbrengen over je make-up?
Ja, dat kan. De spray geeft je make-up een natuurlijke finishing touch. Maar let op: als je de make-up afhaalt, verdwijnt ook de bruine kleur.

Make-up sluit de huid namelijk af of gedeeltelijk, waardoor de spray niet optimaal kan inwerken. Dus over de make-up blijft de glow één dag zitten & op een gereinigde huid houdt de teint tot 5 dagen aan.

Word ik oranje van de spray?
Nee, in de Natural Tanning Spray zit geen caroteen. Dit stofje zorgt bij veel tanningsprays voor een oranje kleur. Je hoeft bij ons dus niet bang te zijn voor het welbekende worteleffect.

De spray komt niet goed uit de fles: wat nu?
Dit probleem kan ontstaan wanneer je de spray frequent óf juist lange tijd niet gebruikt. Haal het spuitmondje van de fles, spoel af met warm water, laat het goed drogen en plaats het dan terug op de fles. Waarschijnlijk is het probleem nu verholpen. Zo niet: neem contact op met ons hoofdkantoor.   

Zit er drijfgas in de fles?
Nee. Wij werken met een bag-on-valve-systeem: een zakje met vloeistof dat aan het spuitbusventiel is gelast. De luchtdruk zorgt voor het optimaal legen van het zakje. Dit is veel beter voor het milieu dan drijfgas!

Meer weten over Bruin Zonder Zon?

Zo, hopelijk hebben we je zo een stuk verder kunnen helpen met onze tips. Meer weten over bruin zonder zon producten? Check onze tutorialscollectie en/of volg ons op Facebook en Instagram

“Fantastisch product!! Natuurlijk mooi bruin! Blij dat ik het mag verkopen in mijn kapsalon!!”

Leida's Hairfashion, Leida's Hairfashion

“Top product, spray elke week. Wordt een soort verslaving. Maar wel de beste die er is.”

Esmeralda W. , Esmeralda's Hair & Beauty Salon

“De beste tanning producten ter wereld! Mooi natuurlijk resultaat en na aankoop altijd tevreden klanten in de salon.”

Alex H., Alex' Beautystudio

“Ik gebruik het al 2 jaar lang...! En nog steeds super tevreden..!”

Indie,

“De Koning onder de zelfbruiners, zo kun je Marc Inbane Natural Tanning Spray wel noemen.”

Natasja, Beautyspots.nl

“Ben er verslaafd aan!”

Anne-marie , Just Beauty by Anne

SIGN UP &
BE THE FIRST TO KNOW

Meld je aan voor het laatste MARC INBANE nieuws en ontvang exclusieve aanbiedingen. MARC INBANE gebruikt je persoonlijke gegevens zoals beschreven in haar privacy statement.

Popover image
Popover image

Hi Tanning Lover!

Als eerste op de hoogte zijn van Exclusieve Tanning Deals & Lanceringen? Binnenkort introduceren wij een nieuw product.
Be the first to know!

MARC INBANE gebruikt je persoonlijke gegevens zoals beschreven in haar privacy statement.

Loading