" We krijgen ook lovende reacties van klanten met Vitiligo; het geeft hen meer zelfvertrouwen en een extra boost !"

Goirle_shoot_0019.png

WE PRATEN JE BIJ MET DEZE VRAGEN

Gepubliceerd op: 30 april 2019

Je weet dat je zuinig moet omgaan met je huid. En je weet ook dat de producten van MARC INBANE je daarbij ondersteunen. Maar er is ook nog zoveel dat je wellicht níét weet over het gebruik van onze Natural Tanning Spray. Met deze veelgestelde vragen praten we je bij.

Is het slim om vooraf te scrubben?
Ja. Een scrub verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen, waardoor een egaler tanningresultaat ontstaat en je langer je teint behoudt.

Geeft de spray af?
Wanneer je je gezicht of lichaam voor de eerste keer reinigt ná het aanbrengen van de zelfbruin spray, komt er altijd een laagje af. Dit is de overtollige spray die niet door de huid is opgenomen. Na deze eerste reiniging geeft de spray niet meer af.

Wanneer is de spray droog?
De spray droogt binnen 10 à 15 minuten (of sneller met behulp van een föhn). Je kunt je daarna gewoon aankleden. Ga de eerste drie uur nog niet sporten of douchen. De zelfbruiner heeft namelijk nog de tijd nodig om goed in te werken op je huid.

Mag iedereen de spray gebruiken?
Ja, de spray is geschikt voor alle huidtypen! Ook zwangere vrouwen of mensen die om medische redenen niet in de zon mogen, kunnen de spray gebruiken.

P.S. Wij krijgen lovende reviews van klanten met Vitiligo. Het geeft hen meer zelfvertrouwen en een extra boost om ook eens dat leuke zomerse jurkje of topje aan te trekken.

Kan er een allergische reactie optreden?
De spray is op basis van natuurlijke ingrediënten, vrij van parabenen, dermatologisch getest en voldoet aan de strenge EU-regelgeving betreffende cosmetische producten. Tot op heden hebben we geen sterke allergische reacties meegemaakt, zelfs niet bij mensen met een zeer gevoelige huid. Toch kan het altijd voorkomen dat iemand allergisch reageert op een natuurlijk ingrediënt. Lees daarom altijd vóór gebruik de ingrediënten op de fles.  

Bestaan er verschillende kleuren van de spray?
Nee, maar dat hoeft ook niet. Onze spray is geschikt voor alle huidtinten en creëert direct een egale teint die perfect samensmelt met je eigen natuurlijke huidskleur.

Wat gebeurt er als je meerdere lagen sprayt?
Hoe meer lagen je sprayt, hoe bruiner je wordt. Als je een natuurlijke teint wilt, raden we je af om meer lagen te sprayen. Wil je toch een donkere teint? Breng dan een eerste laag aan, wacht vervolgens drie uur en reinig daarna je huid. Het product is dan volledig opgenomen door de huid, waardoor je het eindresultaat ziet. Als je de teint dan toch te licht vindt, kun je nog een keer sprayen.

Kan je de spray aanbrengen over je make-up?
Ja, dat kan. De spray geeft je make-up een natuurlijke finishing touch. Maar let op: als je de make-up afhaalt, verdwijnt ook de bruine kleur.

Make-up sluit de huid namelijk af of gedeeltelijk, waardoor de spray niet optimaal kan inwerken. Dus over de make-up blijft de glow één dag zitten & op een gereinigde huid houdt de teint tot 5 dagen aan.

Word ik oranje van de spray?
Nee, in de Natural Tanning Spray zit geen caroteen. Dit stofje zorgt bij veel tanningsprays voor een oranje kleur. Je hoeft bij ons dus niet bang te zijn voor het welbekende worteleffect.

De spray komt niet goed uit de fles: wat nu?
Dit probleem kan ontstaan wanneer je de spray frequent óf juist lange tijd niet gebruikt. Haal het spuitmondje van de fles, spoel af met warm water, laat het goed drogen en plaats het dan terug op de fles. Waarschijnlijk is het probleem nu verholpen. Zo niet: neem contact op met ons hoofdkantoor.   

Zit er drijfgas in de fles?
Nee. Wij werken met een bag-on-valve-systeem: een zakje met vloeistof dat aan het spuitbusventiel is gelast. De luchtdruk zorgt voor het optimaal legen van het zakje. Dit is veel beter voor het milieu dan drijfgas!

Meer weten over Bruin Zonder Zon?

Zo, hopelijk hebben we je zo een stuk verder kunnen helpen met onze tips. Meer weten over bruin zonder zon producten? Check onze tutorialscollectie en/of volg ons op Facebook en Instagram

“Wat een geweldig product. Staat eenzaam aan de top.”

Eric D.,

“De beste tanning producten ter wereld! Mooi natuurlijk resultaat en na aankoop altijd tevreden klanten in de salon.”

Alex H., Alex Beautystudio

“Ik ontving vandaag mijn bestelling en wil je graag bedanken voor het leuke cadeau! Elke keer een extraatje die ik erg op prijs stel! Ik wil jullie daarom complimenteren met jullie professionalisme!”

Isabelle,

“Ben er verslaafd aan!”

Anne-marie , Just Beauty by Anne

“Ik ben heel enthousiast over de MARC INBANE Natural Tanning Spray. Hij doet gewoon precies wat hij belooft! Hij brengt makkelijk aan (al doe ik dat dus wel met zo'n handschoen en een kwast, ik vind dat ik zonder niet het mooiste effect krijg), is zuinig in gebruik, geeft een erg mooi gebruind effect, ruikt niet al te heftig én het is een Nederlands product die je huid ook nog eens verzorgt. ”

Cynthia, Cynthia.nl

“Ik wil mijn lof uitspreken over de producten van Marc Inbane. Ik heb momenteel de normale Tanning Spray en nu de Mousse en ik ben absoluut enthousiast :) Ik ben dol op de producten en zal ze blijven kopen. Bedankt uit Duitsland.”

Sabine, Sabine

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor het laatste MARC INBANE nieuws en ontvang exclusieve aanbiedingen. MARC INBANE gebruikt je persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons privacy statement.

Loading