DIT WIL JE WETEN OVER DE PERLE DE SOLEIL

Sabine_Perle_de_Soleil_0.jpg

WE PRATEN JE BIJ MET DEZE VRAGEN

Je weet dat je zuinig moet omgaan met je huid. En je weet ook dat de producten van MARC INBANE daarbij ondersteunen. Maar er is ook nog zoveel dat je níét weet als het gaat om huidverzorging en self tanning. Met deze veelgestelde vragen praten we je bij.

Is het handig om vooraf te scrubben?
Ja, een scrub verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen, waardoor een egaler tanningresultaat ontstaat en je langer je teint behoudt.

Hoelang blijft de Perle de Soleil zitten?
Afhankelijk van jouw huidtype en dosering blijft de Perle de Soleil gemiddeld 3 dagen zitten.

Kan iedereen de Perle de Soleil gebruiken?
Ja, de Perle de Soleil is geschikt voor alle huidtypen. Ook zwangere vrouwen of mensen die om medische redenen niet in de zon of onder de zonnebank mogen, kunnen de druppels gebruiken.

Kan er een allergische reactie optreden?
De Perle de Soleil is op basis van natuurlijke ingrediënten, vrij van parabenen, dermatologisch getest en voldoet aan de strenge EU-regelgeving betreffende cosmetische producten. Tot op heden hebben we geen allergische reacties meegemaakt, zelfs niet bij mensen met een zeer gevoelige huid. Toch kan het altijd voorkomen dat iemand allergisch reageert op een natuurlijk ingrediënt. Lees daarom altijd vóór gebruik de ingrediënten op de verpakking.  

 

Bestaan er verschillende kleuren van de Perle de Soleil?
Nee, er bestaat maar één soort Perle de Soleil. Deze is geschikt voor alle huidtinten. Deze druppels stimuleren namelijk je eigen natuurlijke kleur.

Word ik oranje van de Perle de Soleil?
Nee, in de Perle de Soleil is geen caroteen verwerkt. Dit stofje zorgt bij veel tanningproducten voor een oranje kleur. Je hoeft bij ons dus niet bang te zijn voor het welbekende worteleffect. 

Is de Perle de Soleil vergelijkbaar met de Natural Tanning Spray?
De Natural Tanning Spray is het meest intensief. De Perle de Soleil kun je zelf doseren tot een natuurlijke, bruine teint. 

Hoe doseer ik de Perle de Soleil?
De Perle de Soleil mag dagelijks gebruikt worden in de dagcrème, bodylotion en zonnebrand, hiermee kan de kleur worden behouden. Wij raden 1 a 2 druppels aan om de teint te behouden, en 3 a 4 druppels om de teint te versterken. Afhankelijk van jouw huidtype kun je de druppels doseren.

“Geweldig product. Makkelijk aan te brengen en zeer natuurlijk bruin kleurtje!”

Chantal M.,

“De Koning onder de zelfbruiners, zo kun je MARC INBANE Natural Tanning Spray wel noemen.”

Natasja B., Beautyspots.nl

“Wat gebruik je op een off-day? “De spray-tan van MARC INBANE. Met een kleurtje en een glow zie je er altijd beter uit. Jorik is ook fan en pikt mijn spray regelmatig.””

Jaimie Vaes dans Glamour, Jaimie Vaes dans Glamour

“Een zelfbruiner van Nederlandse bodem zonder typische zelfbruiner geur”

Corine,

“In 1 woord WAUW. Super happy :)”

Anke P,

“Ben er verslaafd aan!”

Anne-marie , Just Beauty by Anne

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor het laatste MARC INBANE nieuws en ontvang exclusieve aanbiedingen. MARC INBANE gebruikt je persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons privacy statement.

Loading