03092021_Perle_1_copykopie.png

WE PRATEN JE BIJ MET DEZE VRAGEN

Gepubliceerd op: 18 juli 2019

Je weet dat je zuinig moet omgaan met je huid. En je weet ook dat de producten van MARC INBANE daarbij ondersteunen. Maar er is ook nog zoveel dat je níét weet als het gaat om huidverzorging en self tanning.

De Perle de Soleil is een topper uit onze collectie. Dankzij de antwoorden op veelgestelde vragen kom je meer te weten over deze Award winning bruiningsdruppels

 

Is het handig om vooraf te scrubben?
Ja, een scrub verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen, waardoor een egaler tanningresultaat ontstaat en je langer je teint behoudt.

Hoelang blijft de Perle de Soleil zitten?
Afhankelijk van jouw huidtype en dosering blijft de Perle de Soleil gemiddeld 3 dagen zitten.

Kan iedereen de Perle de Soleil gebruiken?
Ja, de Perle de Soleil is geschikt voor alle huidtypen. Ook zwangere vrouwen of mensen die om medische redenen niet in de zon of onder de zonnebank mogen, kunnen de bruiningsdruppels gebruiken.

Kan er een allergische reactie optreden?
De Perle de Soleil is op basis van natuurlijke ingrediënten, vrij van parabenen, dermatologisch getest en voldoet aan de strenge EU-regelgeving betreffende cosmetische producten. Tot op heden hebben we geen allergische reacties meegemaakt, zelfs niet bij mensen met een zeer gevoelige huid. Toch kan het altijd voorkomen dat iemand allergisch reageert op een natuurlijk ingrediënt. Lees daarom altijd vóór gebruik de ingrediënten op de verpakking.  

Bestaan er verschillende kleuren van de Perle de Soleil?
Nee, er bestaat maar één soort Perle de Soleil. Deze is geschikt voor alle huidtinten én huidtypes. De bruiningsdruppels blenden perfect samen met je eigen natuurlijke kleur.

Word ik oranje van de Perle de Soleil?
Nee, in de Perle de Soleil is geen caroteen verwerkt. Dit stofje zorgt bij veel tanningproducten voor een oranje kleur. Je hoeft bij ons dus niet bang te zijn voor het welbekende worteleffect. 

Hoe doseer ik de Perle de Soleil?
De Perle de Soleil tanning drops meng je eenvoudig met jouw favoriete dagcrème, bodylotion en zonnebrand voor een natuurlijk ogende zomerse teint op maat.  

Tip: gebruik 2 à 3 druppels voor een gezonde gloed of 4 à 5 druppels voor een stralende zonovergoten teint.

“Fantastisch product!! Natuurlijk mooi bruin! Blij dat ik het mag verkopen in mijn kapsalon!!”

Leida's Hairfashion, Leida's Hairfashion

“Geweldig product. Makkelijk aan te brengen en zeer natuurlijk bruin kleurtje!”

Chantal M.,

“Een zelfbruiner van Nederlandse bodem zonder typische zelfbruiner geur”

Corine,

“Wat gebruik je op een off-day? “De spray-tan van MARC INBANE. Met een kleurtje en een glow zie je er altijd beter uit. Jorik is ook fan en pikt mijn spray regelmatig.””

Jaimie Vaes - Glamour, Jaimie Vaes - Glamour

“De beste tanning producten ter wereld! Mooi natuurlijk resultaat en na aankoop altijd tevreden klanten in de salon.”

Alex H., Alex' Beautystudio

“Top product, spray elke week. Wordt een soort verslaving. Maar wel de beste die er is.”

Esmeralda W. , Esmeralda's Hair & Beauty Salon

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor het laatste MARC INBANE nieuws en ontvang exclusieve aanbiedingen. MARC INBANE gebruikt je persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons privacy statement.

Loading