03092021_Perle_1_copykopie.png

WE PRATEN JE BIJ MET DEZE VRAGEN

Gepubliceerd op: 17 november 2021

Je weet dat je zuinig moet omgaan met je huid. En je weet ook dat de producten van MARC INBANE daarbij ondersteunen. Maar er is ook nog zoveel dat je níét weet als het gaat om huidverzorging en self tanning.

De Perle de Soleil is een topper uit onze collectie. Dankzij de antwoorden op veelgestelde vragen kom je meer te weten over deze Award winning bruiningsdruppels

 

Is het handig om vooraf te scrubben?
Geen must, maar wel een meerwaarde. Scrubben verwijdert namelijk onzuiverheden en dode huidcellen, waardoor een egaler tanningresultaat ontstaat en je nog langer kunt genieten van een mooie zonovergoten teint! 

Tip: onze Black Exfoliator gezichtsscrub werkt ook als reinigend masker wanneer je deze 10 min. laat zitten!

Hoelang blijft de Perle de Soleil zitten?
Afhankelijk van jouw huidtype en de dosering blijft de Perle de Soleil gemiddeld 3 dagen zitten. De bruiningsdruppels meng je eenvoudig met een hydraterende crème. Crèmes op oliebasis kunnen resulteren in een lichtere teint.

Dankzij het unieke design met gebruiksvriendelijk doseersysteem voorkom je verspilling; de applicator geeft systematisch één druppel serum af zodat je nooit te veel product gebruikt. Eén pen bevat ongeveer 210 druppels; dit zou bijvoorbeeld kunnen betekenen dat je 6 maanden lang kunt genieten van een prachtige glow bij gebruik van 4 à 5 druppels en dat 2 maal per week.

Kan iedereen de Perle de Soleil gebruiken?
Jazeker, de Perle de Soleil is geschikt voor alle huidtypen & huidtinten en voor dagelijks gebruik.
Dus voor hem, haar, zwangere vrouwen, maar ook mensen met huidaandoeningen zoals psoriasis & eczeem of mensen die door antibiotica niet in de zon mogen en toch een natuurlijk zomers kleurtje willen, zijn dankbare gebruikers.

Niet voor niets dat onze druppels ook dagelijks worden gebruikt & aanbevolen door dermatologen.

Kan er een allergische reactie optreden?
De Perle de Soleil is op basis van natuurlijke ingrediënten, vrij van parabenen, dermatologisch getest en voldoet aan de strenge EU-regelgeving betreffende cosmetische producten. Tot op heden hebben we geen allergische reacties meegemaakt, zelfs niet bij mensen met een zeer gevoelige huid. Toch kan het altijd voorkomen dat iemand allergisch reageert op een natuurlijk ingrediënt. Lees daarom altijd vóór gebruik de ingrediënten op de verpakking.  

Bestaan er verschillende kleuren van de Perle de Soleil?
Nee, de Perle de Soleil bestaat uit een kleur. Onze bruiningsdruppels blenden zicht perfect met je eigen natuurlijke huidskleur waardoor meerdere kleuren overbodig zijn. As simple as that!

Kan ik Perle de Soleil combineren met zonnebrand?
Jazeker! De bruiningsdruppels meng je eenvoudig met je zonnebrand. Door deze combinatie verdwijnt de witte waas en geniet je direct van een mooie sun-kissed glow! Was na gebruik je handen.

Weetje: dankzij het pocketsize formaat is de Perle de Soleil ideaal om mee te nemen op vakantie!

Word ik oranje van de Perle de Soleil?
Nee, in de Perle de Soleil bruiningsdruppels zit geen caroteen. Dit stofje zorgt bij veel tanningproducten voor een oranje kleur. Je hoeft bij ons dus niet bang te zijn voor het welbekende worteleffect.

How to use?

  • Reinig eerst de huid
  • Draai de onderzijde van de applicator om het doseersysteem te activeren
  • Meng het gewenste aantal druppels met je gebruikelijke hoeveelheid crème in je handpalm en verdeel deze egaal op de gewenste huidzone(s)
  • Was na gebruik je handen

Na 3 uur is de tanning volledig ingewerkt. Hierna kun je weer douchen, sporten etc.

Voor het tannen van gezicht:
2 à 3 druppels = een gezonde gloed
4 à 5 druppels = een stralende zonovergoten teint!

.

“Super product! Wordt niet oranje en is egaal op te brengen.”

Ivonne Heffty,

“De beste tanning producten ter wereld! Mooi natuurlijk resultaat en na aankoop altijd tevreden klanten in de salon.”

Alex H., Alex Beautystudio

“De beste tanning spray!!!”

Balou M,

“Op de LXRY beurs mocht ik er mee kennismaken. Ik kon het eerst niet geloven, maar het is écht mooi!”

Renate V.,

“Wat gebruik je op een off-day? “De spray-tan van MARC INBANE. Met een kleurtje en een glow zie je er altijd beter uit. Jorik is ook fan en pikt mijn spray regelmatig.””

Jaimie Vaes - Glamour, Jaimie Vaes - Glamour

“Wat een geweldig product. Staat eenzaam aan de top.”

Eric D.,

SIGN UP &
BE THE FIRST TO KNOW

Meld je aan voor het laatste MARC INBANE nieuws en ontvang exclusieve aanbiedingen. MARC INBANE gebruikt je persoonlijke gegevens zoals beschreven in haar privacy statement.

Popover image
Popover image

Hi Tanning Lover!

Als eerste op de hoogte zijn van Exclusieve Tanning Deals & Lanceringen? Binnenkort introduceren wij een nieuw product. Be the first to know!

MARC INBANE gebruikt je persoonlijke gegevens zoals beschreven in haar privacy statement.

Loading