SPECIAL EDITION

LUXE DAGCRÈMES MET BRONZYL™


MARC INBANE lanceert de Ensemble en Radiant Set. Geniet van onze innovatieve dagcrème La Hydratan samen met de Award-winning Perle de Soleil in de Ensemble set. Wil je een iets bruiner resultaat maar nog steeds natuurlijk, kies dan voor de Radiant Set met de Perle de Soleil en onze getinte BB-crème Le Teint. 

SHOP ENSEMBLE SET  SHOP RADIANT SET

ERVAAR HET LUXE GEVOEL VAN ZON ZONDER ZON

Meng enkele druppels van de Perle de Soleil in La Hydratan of Le Teint voor een egale en zongebruinde gloed. Doordat je zelf de dosering bepaalt, creëer je een teint die perfect bij jouw huidtype past. Bovendien wordt je huid heerlijk gehydrateerd en wordt het natuurlijke melanineproces gestimuleerd door de unieke toevoeging van Bronzyl®  in onze crèmes.

Ervaar zelf het luxe gevoel van de zon zonder zon, iedere dag, waar je ook bent.


HET HELE JAAR DOOR EEN ZONGEBRUINDE HUID

Geen vlekken, geen strepen en ook geen oranje gloed, maar een prachtige zomerse kleur die past bij jouw natuurlijke huidtint. Het kan écht. Met haar innovatieve, geurloze en vegan formules (natuurlijke ingrediënten & cruelty free) zorgde MARC INBANE voor een doorbraak in de wereld van luxe tanningcosmetica. Bovendien zijn de producten geschikt voor alle huidtypen en huidtinten!
Ervaar de natuurlijke en award winning tanningproducten van MARC INBANE.

Wat een geweldig product. Staat eenzaam aan de top.

Eric D.

In 1 woord! SUPER! Ik raad het echt iedereen aan! Een ding is zeker, de klant staat centraal en het team doet zijn uiterste best om haar klanten tevreden te houden! Echt een super service!

Kevin B

Black Exfoliator is echt een fijne gezichtsscrub vooral bij kleine puistjes.

Joey

De beste tanning producten ter wereld! Mooi natuurlijk resultaat en na aankoop altijd tevreden klanten in de salon.

Alex H., Alex Beautystudio

De Koning onder de zelfbruiners, zo kun je MARC INBANE Natural Tanning Spray wel noemen.

Natasja B., Beautyspots.nl

Super natuurlijk bruin kleurtje!

Lisa E

SIGN UP &
BE THE FIRST TO KNOW

Meld je aan voor het laatste MARC INBANE nieuws en ontvang exclusieve aanbiedingen. MARC INBANE gebruikt je persoonlijke gegevens zoals beschreven in haar privacy statement.

Popover image
Popover image

Hi Tanning Lover!

Als eerste op de hoogte zijn van Exclusieve Tanning Deals & Lanceringen? Binnenkort introduceren wij een nieuw product. Be the first to know!

MARC INBANE gebruikt je persoonlijke gegevens zoals beschreven in haar privacy statement.

Loading