'' Als ik een speciale gelegenheid heb is MARC INBANE voor mij echt onmisbaar ''

Marc_Lubach_0.png

MARC LUBACH

Gepubliceerd op: 25 november 2021

Marc Lubach is topkapper & -visagist en werkzaam voor televisie, magazines, shoots en couture shows. Daarnaast is hij beauty editor bij Talkies Magazine Nederland en heeft hij zijn eigen salon in Enschede.

HOE HEB JE MARC INBANE LEREN KENNEN?
‘’ Dat is al heel lang geleden! Ik denk gelijk al vanaf het begin. Ik ben toen Bart Engel (founder MARC INBANE) tegengekomen op een event. Hij heeft mij toen de Natural Tanning Spray gegeven om uit te proberen. Wat mij gelijk opviel toen ik de spray gebruikte, is dat je een hele mooie natuurlijke kleur krijgt. De meeste zelfbruiners staan namelijk bekend om een oranje kleur, maar dit is bij MARC INBANE zeker niet het geval! Dit was dan ook het eerste tanningmerk waarmee ik in aanraking kwam die echt een natuurlijke zongebruinde kleur creëerde. Dat vond ik gelijk mooi aan de producten van MARC INBANE! ‘’

WAAROM GEBRUIK JE MARC INBANE?
‘’ Ik gebruik MARC INBANE omdat ik echt van een gebruind kleurtje houd. Als ik geen kleur op m’n gezicht of lichaam heb, vind ik dat ik er sneller vermoeid uitzie. De sprays vlekken niet, geven geen strepen en het is gewoon een heel fijn en makkelijk product in gebruik. ‘’

WAT IS JOUW FAVORIETE MARC INBANE PRODUCT EN WAAROM?
‘’ Mijn favoriet is jullie original; de Natural Tanning Spray. Dat vind ik echt de fijnste self-tanning en zweer ik bij. Ik gebruik soms de brushes om de tanning aan te brengen op mijn gezicht. Ook breng ik de tanning vaak aan op mijn lichaam met de Glove. Daarna föhn ik er een paar minuutjes overheen; zo droogt het sneller en creëer je een mooi effect. De Black Exfoliator gezichtsscrub vind ik overigens ook een erg fijn product dankzij de aangename korrel en actieve kool. ‘’

HOE VAAK EN WANNEER GEBRUIK JE MARC INBANE?
‘’ Ongeveer 1 tot 2 keer in de week. Als ik een speciale gelegenheid heb is MARC INBANE voor mij echt onmisbaar. Een groot deel van het jaar woon ik op Ibiza en nu was mijn tanning spray daar op... Daar ben ik dan echt ziek van! Ook al heb je in Ibiza meer zon dan in Nederland, ik ga echt niet hele dagen liggen bakken. Als ik dan 's avonds een gezellig etentje heb, mis ik het echt! ‘’

WAT IS JOUW TANNING TIP VOOR EEN BEGINNER?
‘’ Breng de tanning altijd aan in combinatie met de Glove (tanning handschoen), spray de tanning op de Glove en verdeel het vervolgens over het lichaam, dan kan er echt niets misgaan. Maar mijn ervaring is dat er sowieso niet veel kan misgaan met jullie spray tan. ‘’


ZOU JE MARC INBANE AANRADEN AAN ANDEREN? ZO JA, WAAROM?
‘’ Ja, ik zou MARC INBANE zeker aanraden! De teint is heel mooi en geschikt voor iedere huidskleur; van een hele lichte tot donkere huid.  Ik vind de producten heel handig in gebruik en qua geur erg aangenaam. Ook zou ik het zeker aanraden voor mensen die geen of minder foundation willen dragen. Vanuit mijn vak merk ik vaak dat sommige mensen foundation te dik vinden of dat dit te veel opvalt. Dan zou ik echt de spray aanraden, deze creëert een natuurlijk tintje in je gezicht waardoor je geen eens foundation nodig hebt! ‘’

“De Koning onder de zelfbruiners, zo kun je MARC INBANE Natural Tanning Spray wel noemen.”

Natascha B.,

“De beste tanning producten ter wereld! Mooi natuurlijk resultaat en na aankoop altijd tevreden klanten in de salon.”

Alex H., Alex Beautystudio

“Een zelfbruiner van Nederlandse bodem zonder typische zelfbruiner geur”

Kornelia,

“Wat gebruik je op een off-day? “De spray-tan van MARC INBANE. Met een kleurtje en een glow zie je er altijd beter uit.””

Jaimie Vaes - Glamour, Jaimie Vaes - Glamour

“Fantastisch product!! Natuurlijk mooi bruin! Blij dat ik het mag verkopen in mijn kapsalon!!”

Leida's Hairfashion, Leida's Hairfashion

“Op de LXRY beurs mocht ik er mee kennismaken. Ik kon het eerst niet geloven, maar het is écht mooi!”

Renate V.,

“Super product! Wordt niet oranje en is egaal op te brengen.”

Ivonne Meyer,

“Wat een geweldig product. Staat eenzaam aan de top.”

Erik D.,

“Ben er verslaafd aan!”

Anne-marie , Just Beauty by Anne

“Ik gebruik het al 2 jaar lang...! En nog steeds super tevreden..!”

Lea M.,

“Geweldig product. Makkelijk aan te brengen en zeer natuurlijk bruin kleurtje!”

Chantal M.,

“Top product, spray elke week. Wordt een soort verslaving. Maar wel de beste die er is.”

Esmeralda W. , Esmeralda's Hair & Beauty Salon

“De beste tanning producten ter wereld! Mooi natuurlijk resultaat en na aankoop altijd tevreden klanten in de salon.”

Sandra H.,

“Ik kan niet meer zonder!”

Gejanne F.,

“De Koning onder de zelfbruiners, zo kun je Marc Inbane Natural Tanning Spray wel noemen.”

Natasja, Beautyspots.nl

“In 1 woord! SUPER! Ik raad het echt iedereen aan! Een ding is zeker, de klant staat centraal en het team doet zijn uiterste best om haar klanten tevreden te houden! Echt een super service!”

Kevin B,

“Super natuurlijk bruin kleurtje!”

Lisa E,

“De beste tanning spray!!!”

Balou M,

“De beste zelfbruiner die ik ooit heb gebruikt, heel gemakkelijk aan te brengen met die handschoen, plakt niet en geeft een natuurlijk bruin kleurtje. Ik ben fan!”

Kristine V,

“Ik heb al een tintje, dus hoeveel kan zo'n spray nog uithalen? Bovendien ben ik bang voor vlekken en een worteleffect. Kortom, ik was wat huiverig. De spray zelf ruikt erg lekker, een beetje zoetig. Ik vind het resultaat echt super! Ik had niet verwacht dat ik met mijn licht getinte huid zo veel verschil zou zien, maar het ziet eruit alsof ik een welverdiend weekendje strand achter de rug heb. Egaal en vlekkeloos en het allerbelangrijkste: heel natuurlijk!”

Serena, Beautylab.nl

“De beste tanning producten ter wereld! Mooi natuurlijk resultaat en na aankoop altijd tevreden klanten in de salon.”

Alex H., Alex' Beautystudio

“Ik ben heel enthousiast over de MARC INBANE Spray. Hij doet gewoon precies wat hij belooft! Hij brengt makkelijk aan (al doe ik dat dus wel met zo'n handschoen en kwast voor het mooiste effect), is zuinig in gebruik, geeft een erg mooi gebruind effect én het is een Nederlands product.”

Cynthia, Cynthia.nl

“Een zelfbruiner van Nederlandse bodem zonder typische zelfbruinergeur”

Corine,

“Amazing product! Love it! ”

Bart H.,

“Black Exfoliator is echt een fijne gezichtsscrub vooral bij kleine puistjes.”

Joey,

“Geweldig product, super blij dat ik dit product in onze salon mag verkopen!”

Chan Ny, De Channerie

“Op de beurs in Hardenberg geweest. Super product en SUPER personeel! ”

Anne-marie V,

“In 1 woord WAUW. Super happy :)”

Anke P.,

“Ik wil mijn lof uitspreken over de producten van Marc Inbane. Ik heb momenteel de normale Tanning Spray en nu de Mousse en ik ben absoluut enthousiast :) Ik ben dol op de producten en zal ze blijven kopen. Bedankt uit Duitsland.”

Sabine,

“Een mooie zelfbruiner, prettig in gebruik en geschikt voor vitiligo”

Laura, Skin Therapist

“Ik ontving vandaag mijn bestelling en wil je graag bedanken voor het leuke cadeau! Elke keer een extraatje die ik erg op prijs stel! Ik wil jullie daarom complimenteren met jullie professionalisme!”

Isabelle,

“Ik heb twee keer kort na elkaar een bestelling geplaatst en wou gewoon grote DANKU zeggen voor jullie zeer verzorgde pakketjes en al jullie werk dat jullie erin steken! Het openen ervan was elke keer een belevenis op zich en tovert telkens een glimlach op mijn gezicht! Topteam met topproducten!”

Alina,

SIGN UP &
BE THE FIRST TO KNOW

Meld je aan voor het laatste MARC INBANE nieuws en ontvang exclusieve aanbiedingen. MARC INBANE gebruikt je persoonlijke gegevens zoals beschreven in haar privacy statement.

Hi Tanning Lover!

Ben als eerst op de hoogte van Exclusieve Tanning Deals & Lanceringen! Binnenkort introduceren we een nieuw product!

MARC INBANE gebruikt je persoonlijke gegevens zoals beschreven in haar privacy statement.

Loading