UIT DE BLADEN

Voor extra magie werk je in de salon met de luxe producten van MARC INBANE. Want met een gezonde huidskleur zie je er nu eenmaal stralender uit!

Met Perle de Soleil zet MARC INBANE de volgende stap in self-tanning en met succes. Het product werd al meerdere keren genomineerd.

MARC INBANE sluit aan bij de trend van de toegenomen aandacht voor gezondheid en een bewustzijn van de schadelijke effecten van uv-stralen.

Wat gebruik je op een off-day? Jaimie Vaes: “De spray-tan van MARC INBANE. met een kleurtje en een glow zie je er altijd beter uit. Jorik is ook fan en pikt mijn spray regelmatig.”

Beetje pips? Vloeibare zonnebank!

Perle de Soleil: Een aanrader. Bruin op maat, te mengen met crème.

Het is nooit rustig op de stand van de spraytan toppers!

Mijn beautyontdekking: met MARC INBANE zorg ik helemaal voor een sunny glow!

Met de vegan Perle de Soleil kan heel precies gedoseerd worden.

MARC INBANE staat voor tanning op hoog niveau!

Super product! De beste zelfbruiner dat ik ooit al heb gebruikt, heel gemakkelijk aan te brengen met die handschoen, plakt niet en geeft een natuurlijk bruin kleurtje. Ik ben fan!

Kristine V

Super product! Wordt niet oranje en is egaal op te brengen.

Ivonne Heffty

Amazing product! Love it!

Bart H.

De Koning onder de zelfbruiners, zo kun je MARC INBANE Natural Tanning Spray wel noemen.

Natasja B., Beautyspots.nl

Ik wil mijn lof uitspreken over de producten van Marc Inbane. Ik heb momenteel de normale Tanning Spray en nu de Mousse en ik ben absoluut enthousiast :) Ik ben dol op de producten en zal ze blijven kopen. Bedankt uit Duitsland.

Sabine, Sabine

Ik kan niet meer zonder!

Gejanne F.

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor het laatste MARC INBANE nieuws en ontvang exclusieve aanbiedingen. MARC INBANE gebruikt je persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons privacy statement.

Loading