December is de maand om te schitteren. Met alle gezellige feestjes, familiediners en borrels wil je er natuurlijk op je mooist uitzien, maar als je jouw summer goals na september hebt losgelaten en nu kampt met een pipse winterhuid in jouw nieuwe outfit is het tijd om die mooie glow snel terug te krijgen. Een sunkissed tintje staat prachtig bij dat mooie jurkje of zijn smart casual outfit en feestelijke kapsel. Lees hier hoe jij stylishly tanned de feestdagen doorkomt zonder zonnebank of last-minute tripje naar de zon. Wij garanderen dat je tenminste 5 complimenten krijgt.

Tijd voor me-time
Als je het hele jaar in de 5versnelling werkt en leeft, is niets fijner dan in december bewust afstand te nemen van stress en tijd te nemen om te ontspannen. Trakteer jezelf op een zalige massage en verzorg jouw huid met een milde scrub en dagelijks gebruik van een hydraterende crème. Een gladde en soepele huid is de beste basis voor een vlekkeloze tan.

Reserveer op tijd een afspraak
Het zijn hoogtijdagen voor winkels en salons. Winkels presenteren prachtig verpakte geschenksets, hebben speciale decemberacties en bieden gratis demos aan van (tanning)producten. De agenda van kapsalons en schoonheidsinstituten loopt snel vol. Boek daarom tijdig jouw afspraak.

Kies de juiste kleur
Onze belangrijkste tip! Hoe verleidelijk het ook is om een donkerder nuance te kiezen, ga in december voor een subtieler, natuurlijk ogend resultaat dat bij dit seizoen past. Wil je een spraytan bij een zonnestudio? Boek jouw afspraak twee dagen voor het geplande feestje of kerstdiner. De tan heeft tijd nodig om zich te ontwikkelen en de douchemomenten tussen de ‘tan day’ en jouw feestje of kerstdiner brengen de kleur op de huid mooi in balans.

Liever thuis tannen?
Niets flatteert meer dan een mooi tintje, maar wil je deze liefst thuis creëren? Voor elke behoefte bestaat een geschikt product.

  • Een tanning spray (200 ml) kun je heel eenvoudig thuis gebruiken met hulp van een speciale tanninghandschoen of brush voor een egaal en streeploos resultaat. Hiermee kun je ca. 60 keer het gezicht, hals en decolleté tannen en daarmee is het een voordelig alternatief ten opzichte van een bezoekje aan de zonnestudio.
  • Als je liever subtiel start en geleidelijk je kleurtje opbouwt, kies dan tanningdruppels die je kunt mengen met je dagcrème of bodylotion. Vanaf het eerste gebruik heb je meteen een natuurlijk ogend resultaat en door te variëren met het aantal druppels bepaal jij zelf de bruiningsintensiteit, handig!
  • Wil je een gezonde glow zonder dat daar zon of zelfbruiner aan te pas komt? Er zijn specifieke dagcrèmes met Bronzyl dat de melanineproductie stimuleert en het huidnatuurlijke bruiningsproces activeert wat na ca 5 dagen resulteert in een gezonde glow.
  • Voor een extra feestelijk accent is het fijn om een goede huidolie of bronzer te gebruiken. Deze geven een mooie glans of glow op de huid en zeker als deze hele fijne shimmers bevatten geeft het een prachtig effect op het feestje, vooral op de armen en bij een mooi decolleté.

All I want for Christmas
Met die feestelijke outfit en een natuurlijk ogend tintje schitter jij als de meest fabulous versie van jezelf.

Geen zin meer om de deur uit te gaan? Ontdek het gemak van online shoppen en ontvang jouw keuze netjes aan huis bezorgd.
Bestel hier en we gaan direct voor je aan de slag!

Joy to the world. Geniet van de feestdagen!