Je herkent ze vast wel, die (soms gênante) situaties waarvan je denkt; oeps, wat nu?!

Zo kan er natuurlijk ook iets gebeuren wanneer je aan de slag gaat met onze Natural Tanning Spray. Gelukkig hebben wij voor alle situaties een oplossing. De meest voorkomende lees je hieronder.

 

#1 Verkleurde haren

Onze Natural Tanning Spray heeft alleen effect op het pigment van de huid en niet van haren, wenkbrauwen, wimpers of een baard. Toch komt het af en toe voor dat iemand met oranje haren of wenkbrauwen komt te zitten. Dit kan alleen gebeuren als deze haren kort daarvoor zijn geblondeerd waardoor er een reactie met peroxide optreedt. Wacht dus altijd minimaal 1 wasbeurt tussen het blonderen en het sprayen.

 

#2 Kleine kinderen

Ai ai ai, je kijkt even 2 minuten de andere kant op en je kleine koter heeft een hele fles Natural Tanning Spray over zichzelf heen gesprayd. Normaal gesproken adviseren we om goed te scrubben, maar voor een kind is dit natuurlijk alles behalve prettig. Wat je wel kan doen is lekker met je kind naar een zwembad gaan. Door chloor droogt de huid sneller uit waardoor de gebruinde huidcellen er sneller afvallen.

 

#3 Kapotte fles?!

Sta je net op het punt om jezelf van een mooi zomers kleurtje te voorzien, doet je fles Natural Tanning Spray het niet meer! Dat is natuurlijk onwijs vervelend, maar dan kan het zijn dat je spuitdopje is verstopt. Dit kan gebeuren als de fles al enige tijd niet gebruikt is. Als je het spuitdopje van de fles haalt en dit even afspoelt met warm water zou de fles het daarna weer moeten doen. Mocht dit niet werken kun je altijd contact opnemen met het hoofdkantoor of met de salon waar je geweest bent.

 

#4 Bruine kleding

Jezelf te snel aangekleed of te snel in bed gaan liggen na het sprayen? Tja, dan kan het zijn dat de spray afgeeft. Geen paniek! Vlekken van de spray zijn 100% uitwasbaar.

 

#5 Pigmentvlekken

Heb jij donkere pigmentvlekjes die nog donkerder worden als je ze hebt gesprayd? Smeer ze dan de volgende keer in met een heel dun laagje vaseline. Hierdoor is het pigmentvlekje afgeschermd voor de spray. Als je lichtere pigmentvlekjes hebt zullen deze niet in zijn geheel verdwijnen door het gebruik van de spray maar ze zullen wel een mooie glow krijgen zodat ze minder opvallen.

 

#6 Groene spray?!

In sommige heel uitzonderlijke gevallen is de vloeistof die uit de fles komt groen. Dit gebeurt als de tanningvloeistof in contact is geweest met zuurstof. De vloeistof kan in contact komen met zuurstof als de fles is gevallen of een harde klap heeft gekregen. Onze fles werkt namelijk niet op drijfgas maar met een bag-on-valve systeem. Dit houdt in dat de vloeistof in een luchtdicht zakje aan de binnenkant van de fles zit. Als je op het spuitdopje drukt duwt de lucht tegen het zakje aan en komt de spray naar buiten. Na een val of harde klap kan het zakje kapot zijn gegaan waardoor de vloeistof in de fles loopt en de luchtdruk is verdwenen. Mochten bovenstaande verschijnselen je bekend voor komen? Neem dan even contact op met ons hoofdkantoor voor al je vragen.