Het gebruik van zelfbruiners is de laatste jaren ontzettend populair geworden. Vooral nu men zich steeds meer bewust is van de schadelijke gevolgen van UV-stralen, wordt er steeds vaker naar alternatieven gekeken. Een daarvan is onze award-winning Perle de Soleil! Dat Perle de Soleil al enkele keren in de prijzen is gevallen komt onder andere door de4-voudige tanningtechnologie. Wat dit precies inhoudt lees je in onderstaand artikel.

Zelfbruining treedt op in de bovenste huidlaag, die hoofdzakelijk uit dode huidcellen bestaat en zichzelf regelmatig vernieuwt. Dit is ook de reden dat een zelfbruinend product na enkele dagen weer vervaagt. De meeste tanningproducten bevatten 2 ingrediënten die zorgen voor zelfbruining (DHA en Caramel). De samenstelling van de Perle de Soleil gaat nog een stapje verder door toevoeging van Erythrulose en Dimethyl Isosorbide. Een combinatie van deze 4 ingrediënten biedt een ongeëvenaarde bruine teint die niet te onderscheiden is van een echte zomerse teint.

 

Dihydroxyacetone (DHA)

DHA is een kleurloze afgeleide van suikerriet of -biet, waardoor het een 100% natuurlijk product is. Zodra deze suiker in aanraking komt met de aminozuren die zich in de opperhuid bevinden ontstaat binnen 3 uur een verkleuring van de huid, alsof je in de zon hebt gezeten.

 

Erythrulose

Erythrulose reageert, net als DHA, met de aminozuren in de bovenste huidlaag. Hierdoor kleurt de tanning nog tot 48 uur door én blijft de kleur langer zitten. Een combinatie van Erythrulose  en DHA resulteert daarom in het perfecte natuurlijke bruine kleurtje dat lang meegaat en gelijkmatig vervaagt. Door de relatief hoge kosten van het ingredient wordt Erythrulose niet vaak in andere merken gebruikt.

 

Caramel

Caramel geeft direct het eerste zichtbare effect van een zelfbruiner, zodat je ziet dat je een tanningproduct hebt gebruikt. Na enkele uren gaan de DHA en Erythrulose hun werk doen.

 

Dimethyl Isosorbide

Het laatste ingrediënt wat onze 4-voudige tanning technologie compleet maakt is Dimethyl Isosorbide. Dit geeft een echte boost aan het tanningproces en zorgt daarnaast ook nog eens voor een gelijkmatige verdeling van het product. Onmisbaar dus!

 

Nieuwsgierig geworden naar dit bekroonde product? Bezoek dan snel onze website via https://www.marcinbane.com/product/perle-de-soleil/