ALTIJD OP DE HOOGTE!

BEKIJK ONZE SOCIAL MEDIA KANALEN

Klik op de social media icoontjes om naar onze officiële pagina's te gaan.

      

De Koning onder de zelfbruiners, zo kun je Marc Inbane Natural Tanning Spray wel noemen.

Natasja, Beautyspots.nl

De Koning onder de zelfbruiners, zo kun je MARC INBANE Natural Tanning Spray wel noemen.

Natasja B., Beautyspots.nl

De beste tanning spray!!!

Balou M

Ik ben heel enthousiast over de MARC INBANE Natural Tanning Spray. Hij doet gewoon precies wat hij belooft! Hij brengt makkelijk aan (al doe ik dat dus wel met zo'n handschoen en een kwast, ik vind dat ik zonder niet het mooiste effect krijg), is zuinig in gebruik, geeft een erg mooi gebruind effect, ruikt niet al te heftig én het is een Nederlands product die je huid ook nog eens verzorgt.

Cynthia, Cynthia.nl

De beste tanning producten ter wereld! Mooi natuurlijk resultaat en na aankoop altijd tevreden klanten in de salon.

Alex H., Alex' Beautystudio

De Marc Inbane Natural Tanning Spray heeft me toch wel blij verrast. Ik heb al een tintje, dus hoeveel kan zo'n spray nog uithalen? Bovendien ben ik bang voor vlekken, bang voor een worteleffect (oranje ondertoon). Kortom, ik was wat huiverig. De spray zelf ruikt erg lekker, een beetje zoetig. Ik vind het resultaat echt super! Ik had niet verwacht dat ik met mijn licht getinte huid nog zo veel verschil zou zien, maar het ziet er uit alsof ik een welverdiend weekendje strand achter de rug heb. Het ziet er egaal en vlekkeloos uit en het allerbelangrijkste: heel natuurlijk!

Serena, Beautylab.nl

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je aan voor het laatste MARC INBANE nieuws en ontvang exclusieve aanbiedingen. MARC INBANE gebruikt je persoonlijke gegevens zoals beschreven in ons privacy statement.

Loading